POZVÁNKA NA FESTIVAL FANTAZIE 2014

8:34 PM


Zdar. Určitě jste si již všimli (a jestli ne tak si všimnete teď!!!), že během roku jezdím na různé fanovské akce. Jednou z takových akcí je i Festival Fantazie (pod ním i další ze série FF jako PragoFFest nebo Fancity). 

Mnoho lidí mimo fandom má takové akce dost možná za srazy satanistů, sektařů nebo prostě jenom magorů. Kdepak... jestli FF něco je tak to je místo, kde může každý být sám sebou, odpočinout si, poznat lidi se stejnými zájmy (ať už ujíždíte na upírech a podobných potvorách, anime, Doctorovi Who, Harry Potterovi, Star Wars a dalších věcí se "star" atd. atd.... to bych se tu nedopočítala. Můžete si zahrát spoustu deskovek, počítačových/konzolových nebo hudebních her (já osobně už se klepu na Singstar a deskovky). Můžete se zůčastnít různých turnajů. Milovníci sportu a tance se určitě najdou v MoveConu a OutConu (pro venkovní aktivity). Taky v kině dávaj spoustu super filmů za opravdu hubičkové ceny. Doufám, že mi to vyjde a nebudu zrovna přednášet v době kdy poběží něco co si chci opět vychutnat na velkém plátně a navíc v bezvadné fanovské atmosféře, kterou jinde v kině nenajdete (leda tak na předpremiérách).

No. mohla bych vám tu povídat tunu věcí proč na FF jet, ale abych to shrnula... vážení čtenáři i náhodní "kolemjdoucí", zvedněte prdele a přijeďte se 27.6.-6.7. do Chotěboře na Festival Fantazie přesvědčit sami ;-)... a třeba i zavítat na nějakou z mých 9 přednášek!









You Might Also Like

0 komentářů