ESN LEGOLAND TRIP 6.10.2013

3:28 PM


Legoland, Billund, Dánsko... místo kde se znovu stanete dětmi. Výlet organizovala ESN Odense a jeli jsme já, Jerguš (Slovensko), Anna a Julia (Rakousko), Clemence a Anaelle (Francie) a ještě Verča se Sandrou taky z ČR (ale ty na fotkách neuvidíte jelikož se někam vytratily samy). Cena výletu byla 300 DK a zahrnovala vstup a cestu autobusem tam a zpět. Jet s ESN se pořádně vyplatilo jelikož jinak je jenom vstup do Legolandu pomalu těch 300 DK. Dole pod fotkami si můžete přečíst co o výletu napsala na FB události samotná ESN.


V Legolandu jsme si to pořádně užili. Počasí nám přálo i když chvíli bylo zataženo a vypadalo to, že bude možná pršet... sluníčko se pak zase objevilo. Hned jako první jsme šli na vodní atrakci a pak jsem v průběhu dne ještě přežila jednu menší horskou dráhu (naštěstí to nejelo hlavou dolů) a takový děsný pohyblivý "chapadlo" který jsme si s Julií sami naprogramovali... no a stejně to pak bylo hlavou dolu takže jsem na ní zhruba 1 celou minutu řvala, že jí zabiju a co to tam jako navolila... že to na obrázku vypadalo jinak než jak se to hejbe. Po tomhle zážitku jsem se utěšila plyšovým tučňákem a ještě šla statečně na tu zmiňovanou horskou dráhu. Řekla jsem si, že už teda přežiju všechno. Taky jsme šli na atrakci pro děti ze které se suprově fotilo zvrchu a na otočnou věž. Nakonec taky nesměla chybět zem miniatur :-). Užijte si fotky aspoň z poloviny tak jako já si užila na den být znovu dítětem.













































Hello everyone,
This semester we also decided to organize a trip Legoland! Yes you read it correctly: LEGOLAND! Every child's dream come true, the land of freedom and bricks, where everything is magical and fun!
On Sunday October 6th we will go to LEGOLAND in Billund.
We have 73 seats available for this trip. The price will be DKK 300 for transport and entrance.
Meeting time is at 8.45am at Dannebrogsgade (The same place for all ESN trips).Bus will leave at 09.00am. PLEASE BE ON TIME! We will not wait for late comers
We will leave from Legoland at 4.30pm in order to be home at approx 5.30-6.00pm

You Might Also Like

0 komentářů