Ó Karkulko, Karkulko, celou bych tě sežral.

9:27 PM


Ó Karkulko, Karkulko, celou bych tě sežral. Tak znáte to… žijete si v malinké vesničce někde uprostřed zapadákova zvaného hory a shodou náhod po vás jede místní dřevorubec a taky ještě jeden kovář. Jeden je chudej jak kostelní myš a druhej má slibnou budoucnost takže vám ho samozřejmě chtějí rodiče podstrčit… naštěstí je to fešák takže by nebylo tak těžký představit si sebe s tímhle týpkem v horké chvilce a nakonec i v jedné chaloupce s kupou dětiček… jó to by tak fungovalo kdyby tu nebyl ten sexy tajemnej dřevorubec z kterýho vám křupou kolena jen se na vás podívá. Takže Henry sedí v koutku na ocet a vy si běháte po lesích se sexy mužem s temným pohledem, Peterem. No a v tom světe div se vám velký zlý vlk zakousne sestru. Jo to se taky tak běžně stává, že velcí zlí vlkové žerou malé holčičky až na to, že ve vaší vesnici se to zrovna neděje a vaše sestra dávno nebyla malá holka… a tak to začíná. Vlk je tu, Peter vás žere pohledem, Henry je sám a všichni se snaží nebejt další véčou na řadě. No a tak si musí do vesnice zavolat toho správného, školeného a všemi, co maj problém s nějakou malou bestií, povolávaného lovce, který začne zkoumat všechny ve vesnici takže si už ani nejste jisti jestli vás nechce sežrat vlastní babička. No proč ne. Samozřejmě… aby těch průserů nebylo málo… na vás ten vlček mluví, takže jste hned za čarodějnici a všichni vás sledují jako oko v hlavě a nakonec taky chtějí vlkovi předhodit jako hlavní chod. Prostě pohoda. No nemilujete ten film?
Ó Karkulko, Karkulko, celou bych tě sežral.
Tak znáte to… žijete si v malinké vesničce někde uprostřed zapadákova zvaného hory a shodou náhod po vás jede místní dřevorubec a taky ještě jeden kovář. Jeden je chudej jak kostelní myš a druhej má slibnou budoucnost takže vám ho samozřejmě chtějí rodiče podstrčit… naštěstí je to fešák takže by nebylo tak těžký představit si sebe s tímhle týpkem v horké chvilce a nakonec i v jedné chaloupce s kupou dětiček… jó to by tak fungovalo kdyby tu nebyl ten sexy tajemnej dřevorubec z kterýho vám křupou kolena jen se na vás podívá.
Takže Henry sedí v koutku na ocet a vy si běháte po lesích se sexy mužem s temným pohledem, Peterem. No a v tom světe div se vám velký zlý vlk zakousne sestru. Jo to se taky tak běžně stává, že velcí zlí vlkové žerou malé holčičky až na to, že ve vaší vesnici se to zrovna neděje a vaše sestra dávno nebyla malá holka… a tak to začíná. Vlk je tu, Peter vás žere pohledem, Henry je sám a všichni se snaží nebejt další véčou na řadě.
No a tak si musí do vesnice zavolat toho správného, školeného a všemi, co maj problém s nějakou malou bestií, povolávaného lovce, který začne zkoumat všechny ve vesnici takže si už ani nejste jisti jestli vás nechce sežrat vlastní babička. No proč ne.
Samozřejmě… aby těch průserů nebylo málo… na vás ten vlček mluví, takže jste hned za čarodějnici a všichni vás sledují jako oko v hlavě a nakonec taky chtějí vlkovi předhodit jako hlavní chod. Prostě pohoda.
No nemilujete ten film?

You Might Also Like

0 komentářů