TV SHOW TIPS III: ODDECHOVKY

9:20 PM

Pamatujete na články s tipy na seriály? Tak jsem se rozhodla napsat třetí příspěvek s mými doporučeními. Jak už možná víte, jsem seriálový nadšenec a sleduji toho opravdu hodně. Tentokrát jsem si pro vás připravila takové ty méně náročné komické či rodinné seriály, které vám možná přijdou vhod v těchto šedivých dnech, kdy už všichni netrpělivě čekáme na jaro. 

A TO Z

"Andrew Lofland a Zelda Vasco budou randit celých 8 měsíců, tři týdny, pět dní a jednu hodinu. Tento seriál je obsáhlá definice vztahu od A do Z." Tak začíná bezvadný seriál A to Z. Andrewovi a Zelďe to neuvěřitelně jiskří a mě je jen líto, že seriál utli u epizody M. Ovšem i tak to stojí za shlédnutí, zvláště pokud hledáte něco nenáročného co nebude nekonečné.

FAKING IT

Co se stane když dvě nejlepší kamarádky začnou předstírat, že jsou lesbičky? Tak to se dozvíte právě u tohoto seriálu od stanice MTV. Každá epizoda má 22 minut a je jich zatím celkem 18 (2 série). Zkuste to a určitě se pobavíte.

PUSHING DAISIES

Ach, koláče, kdo by je neměl rád, že? Tenhle seriál z roku 2007 vypráví o jednom koláčníkovi se speciální schopností. Umí na 1 minutu vrátit zpět k životu mrtvé. No a jednou takhle oživí svou lásku z dětství. Bezvadná schopnost, že? Skvěle se hodí na řešení vražd! No, má to ale jeden velký podstatný háček, pokud se oživlého dotkne znovu tak dotyčný zemře. Seriál dostal dvě řady s celkem 22 epizodami dlouhými 42 minut.

SELFIE

Moderní verze Pygmalionu/My Fair Lady s Karen Gillan v hlavní roli. Eliza Dooley je posedlá sociálními sítěmi a nutně potřebuje pomoc od svého upjatějšího kolegy Henryho Higgse. Je to taková praštěná krátká odechovka, která vám po večerech jistě zvedne náladu. Jen škoda, že tento sitcom dostal jen 13 epizod.



THE FOSTERS

ABC Family ví co dělá a tentokrát má pro nás seriál o rodině s dvěma mámami, které vychovávají jednoho biologického syna jedné z nich, dvě adoptované děti a dvě v pěstounské péči. Pro fanoušky seriálu jako je například Switched at Birth přímo stvořené.

GALAVANT

Lalalala lalalala láááá. Uhádli jste správně, tady se zpívá. Bezvadný ztřeštěný seriál plný kuriózních tanečků a písní a pikantních hlášek. Galavantovi rozhodně dejte šanci (naplní vaše srdce radostnými tóny) a nezapomeňte si na serialzone.cz stáhnout titulky od týmu Prasodlak :-).



NINE LIVES OF CHLOE KING

Chloe na první pohled vypadá jako obyčejná holka, ale zdání klame. Chloe má kočičí schopnosti - sílu, rychlost, vidění ve tmě a mimojiné o 9 životů jak už napovídá název seriálu. Je potomkem pradávné rasy zvané Mai a asi vám nemusím vysvětlovat, že to pro ní vůbec není jednoduché, zvlášť když jí jsou vrahové pořád na stopě.

LIFE UNEXPECTED

Ve 26 epizodách budete vídat teenagerku Lux, která tráví většinu svého života v pěstounské péči až do dne kdy objeví své biologické rodiče. V 16ti letech se rozhodne, že se chce dát emancipovat a tudíž potřebuje podpisy svých rodičů. A tak začne její sbližování s matkou, která jí dala k adopci a otcem který o ní do té chvíle vůbec nevěděl.

You Might Also Like

0 komentářů